Boekhoudpakket

Het boekhoudpakket:

Aangezien de ontwikkelingen in de automatisering niet stilstaan en wij ook met onze tijd mee gaan, werken wij met een online boekhoudpakket namelijk: Exact Online.

Uw voordelen hiervan zijn: U bespaart de aanschafkosten van een duur boekhoudpakket en de bijbehorende maandelijkse hoge kosten van de onderhoudsovereenkomst. Ook hoeft u nooit meer moeilijk in te lezen back-ups uit te wisselen met uw boekhouder.

U kunt ervoor kiezen om voor een tarief per maand mee te kijken in uw administratie. U kunt overal waar internet is inloggen en zonder moeilijke software installaties uw administratie bekijken. Het is ook een optie dat u zelf in Exact Online uw fakturen aanmaakt en wij ze nakijken en verder verwerken in uw administratie. Wij kunnen u adviseren wat het beste voor u is in een persoonlijk gesprek.

  

Veiligheid voor alles!

Exact Online heeft meerdere veiligheidscertificaten toegekend gekregen namelijk het SRA certificaat 2008 en het Comsec e-Sure certificaat. Dit is toegekend door onafhankelijke experts omdat Exact Online voldoet aan de strenge internationale veiligheidsnormen.

Om de in- en uitgaande gegevens te beveiligen wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde internetverbinding (https) volgens de hoogste standaard.

Met de veiligheid zit het dus wel goed!